Dat slaap belangrijk is dat wist je vast al. We hebben allemaal slaap nodig, de een soms wat meer dan de ander. Slapen is een eerste levensbehoefte. Het zorgt ervoor dat ons lichaam en geest kunnen ontspannen en opladen. Maar wat als slapen niet zo vanzelfsprekend is?

Dat was het geval bij Donna. Sinds anderhalf jaar leidt zij aan slaapverlammingen. Dat ging van kwaad tot erger, want elke keer als ze in slaap was gevallen, schrok ze het volgende moment wakker en kwam ze erachter dat ze haar lichaam niet meer kon bewegen. Haar hele lichaam was verlamd en ze durfde hierdoor niet meer in slaap te vallen. Kan je je voorstellen dat je gevangen bent in je eigen lichaam en je niet meer kunt bewegen? Alsof dat nog niet eng genoeg is, kreeg Donna tijdens zo’n verlamming ook bezoek van zwarte schimmen.

Slapen was nu een heel ding geworden. Logisch, want ze voelde zich niet meer veilig. De angst voor het slapen gaan werd hierdoor versterkt. Een avondje echt goed doorslapen zat er niet meer in. In de ergste periode van de verlammingen sliep Donna maximaal zo’n 4 uur per nacht. Dat is natuurlijk nooit genoeg om op te laden. Ze raakte hierdoor steeds meer uitgeput en volgens haar omgeving werd haar lontje steeds korter. Ook de vier specialisten die ze bezocht konden haar niet helpen en werd Donna doorverwezen naar een slaappoli voor verdere onderzoeken.

Donna was benieuwd of er andere manieren waren om iets tegen de slaapverlamming te doen en kwam via via bij mij terecht. Er volgde een kennismakingsgesprek waarbij ik sterk voelde dat haar keelchakra verstopt zat. Het bleek dat Donna een chronische neusverkoudheid heeft, waardoor haar neus altijd verstopt is. Ook had ze moeite met aarden en zaten er opgekropte gevoelens in haar buik. Ik deelde mijn bevindingen met Donna en we besloten een arrangement van twee sessies met elkaar aan te gaan.

Ik leerde Donna een techniek die ze dagelijks toe kan passen om goed te aarden. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met het zuiveren van haar energiesysteem. Dit doe ik onder andere met mijn handen, waardoor gestagneerde energie losgemaakt wordt. Toen ik contact maakte met haar buik voelde ik dat er nog veel boosheid zat. Boosheid van vroeger uit haar jeugd. Ze voelde zich een tijd lang niet gehoord! Deze energie haalde ik weg en zet er ook altijd nieuwe energie voor terug in de plaats. Donna voelde zich gedurende de sessie steeds lichter worden. Ik gaf haar Santa paulo mee, zodat ze haar eigen slaapkamer en huis kon reinigen. Ook adviseerde ik haar tot het kopen van een aantal edelstenen. Er ging ongeveer 3 weken voorbij voor Donna langs kwam voor een nieuwe healing. Toen ik vroeg hoe het met haar ging, antwoordde ze: “Ik heb geen slaapverlammingen meer gehad en geen schimmen meer gezien.” Dat al na slechts 1 sessie!

Er gebeurde iets opmerkelijks na de tweede sessie. Eerder gaf ik aan dat Donna last heeft van chronische neusverkoudheid. Aan het einde van de tweede behandeling, gaf ze aan iets op te merken: “Wat fijn zeg, ik kan gewoon weer normaal ademhalen! Benieuwd hoelang dit aan blijft houden.” Ik kan je vertellen dat ze tot op de dag van vandaag beduidend minder last heeft en dat ze nauwelijks tot geen klachten meer ervaart aan haar neus. Ook zijn de slaapverlammingen zo goed als verdwenen en ziet ze geen zwarte schimmen meer.

Meer weten over hoe ik te werk ga en wat ik voor jou kan betekenen? Plan een vrijblijvende Clarity-Call en ik help jou op weg!

Liefs,

Beau