Ben jij benieuwd wat je kunt verwachten en hoe ik te werk ga tijdens een healing of energetische massage? Ik leg het je hier uit! Voorafgaand aan een sessie houden we een intakegesprek. Zo krijgen we samen helder waar je tegenaan loopt en of ik jou daarbij kan helpen. Voelen we beiden een match? Dan plannen we een sessie. Iedere sessie duurt twee uur. En geloof me, dat is zo voorbij ;).

Healing
Er komen tijdens een healing verschillende technieken aan bod. In de kern werk ik altijd met liefde en licht. Deze geef ik door met mijn handen, energie en stem. Bij een sessie voel ik feilloos aan wat jij nodig hebt. Dat is elke keer anders. Net zoals jij niet elke dag hetzelfde bent. Dat maakt ook dat elke behandeling die ik geef, uniek is en compleet afgestemd op jou! Voor we met de sessie beginnen, praten we bij. Daarna stem ik me op jou af. Dit wordt ook wel intunen genoemd. Daarmee maak ik met mijn energetische, fysieke en spirituele lichaam en geest verbinding met die van jou. Je aura en chakra’s spelen hierin een belangrijke rol.

Innerlijk kind
Er ligt veel informatie opgeslagen in deze ‘energiecentrales’. Alle chakra’s lees ik uit en vul ik waar nodig aan met energie. Dit gaat altijd in overleg met de ziel en deze laat gedurende een sessie stukjes van zichzelf zien. Zo zie ik precies wat er gehealed mag worden. Vaak zijn dit innerlijke kindsdelen of gebeurtenissen die een grote indruk hebben gemaakt en niet verwerkt zijn. Je chakra’s helpen me daarbij. Ze laten mij zien, voelen en horen wat je hebt meegemaakt en geven mij door wat dat met hen als energiecentrum doet.

Onverwerkte emoties en gevoelens
Wat ik mag waarnemen tijdens een sessie verschilt per dag. Soms is het hoe die persoon zich lange tijd heeft gevoeld of zijn het mooie herinneringen. Op andere momenten kunnen het confronterende en pijnlijke of zelfs traumatische momenten zijn. Wellicht heb je deze vanuit zelfbescherming of overleving weggestopt. En daar horen dan ook  weggestopte gevoelens en emoties bij. Als deze niet verwerkt worden, dan worden ze opgeslagen in het lichaam. Tijdens een sessie voel ik met mijn handen aan waar deze emoties zitten en heal ik heel gericht. Deze emotie doorvoel je dan, waardoor je het kunt loslaten.

Helende tonen
Tijdens elke sessie stel ik vragen. Hoe voelt je lichaam op bepaalde plekken aan?  En wat kun je nog meer waarnemen? Dat gaat intuïtief en ik laat me hierin sterk leiden door mijn gidsen en mijn connectie met boven. In wat ik zeg en ook in de vragen die ik stel. Bij een healing of energetische massage maak ik regelmatig gebruik van helende tonen. Deze tonen helpen om vastzittende energie los te trillen en om het contact met het eigen lichaam te versterken.

Energetische massage
Naast healing geef ik ook energetische massages. Mijn handen worden als magneten getrokken naar de plekken die aandacht verdienen. Je kunt hierbij denken aan knopen in spieren bijvoorbeeld. Dat wat vastzit, maak ik los door massage en handopleggingen op pijnlijke gebieden van het lichaam. Ook maak ik gebruik van verschillende drukpunten op het lichaam, handen, voeten en hoofd. En masseer ik het neurolymfatische systeem, waardoor vastzittende afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. Vaak combineer ik een energetische massage met healing en reinig ik het aura en chakra mee. De aandacht ligt bij de energetische massage wel meer bij het fysieke lichaam.

Aangezien ik tijdens een sessie op verschillende lagen aan jou werk, zowel mentaal, lichamelijk, energetisch en spiritueel, werkt de behandeling nog een aantal dagen door en is dit zelfs tot een aantal maanden later voelbaar. De resultaten van de mensen met wie ik heb mogen werken zijn magisch. Ze zijn veranderd als mens, op het gebied van werk, lifestyle, maar het allerbelangrijkste ze staan weer in contact met hun hart en gevoel en dat gun ik iedereen! Jou dus ook. Dus mocht je dit lezen en voelen dat het tijd wordt om jezelf te bevrijden van al dat niet dient, plan dan een call met mij in en dan kijken we samen naar wat jij nodig hebt en of ik jou daarbij kan helpen.

Liefs,

Beau