Alles is energie, maar dan ook echt álles. Wij mensen en alles om ons heen bestaat uit deze energie. We trillen op een bepaalde golflengte. Deze is veelal vertraagd, waardoor we elkaar, maar ook alles om ons heen, kunnen waarnemen. In werkelijkheid zijn we dus niks anders dan een frequentie. Dit geldt ook voor onze chakra’s.

Je hebt vast al vaker gehoord van chakra’s. Veel mensen associëren dit met zweverigheid. Dat is jammer, want het hoeft helemaal niet zweverig te zijn. Een chakra is namelijk niets anders dan een bron van ronddraaiende energie. En guess what: wij mensen en alles om ons heen bestaat uit energie. Ik kan je als healer uit mijn eigen ervaring vertellen dat er heel veel informatie in jouw chakra’s ligt opgeslagen.

We hebben er allemaal een
Of je er nou in gelooft of niet, we hebben allemaal een chakra-systeem. Deze bestaat uit zeven basischakra’s en lopen van je stuitje tot je kruin. Ze zitten aan de voor– en achterkant van je lichaam. De energie wordt aan elkaar doorgegeven, wat betekent dat jouw chakra’s met elkaar samenwerken. Wanneer jij je geblokkeerd voelt, kan het goed zijn dat de energie in één of meerdere chakra’s niet goed wordt doorgegeven.

Jarenlang fysieke en mentale klachten
Ik hoor je denken: ‘Dat is leuk, maar hoe weet ik dan of één of meerdere van mijn chakra’s goed werken?’ Dat begint met het aanvoelen van je eigen lichaam. In hoeverre sta jij écht in goed contact met je lichaam? Lees de vraag nog een keer en geef dan een eerlijk antwoord aan jezelf. Het is me opgevallen dat het merendeel van mijn klanten afgesneden is van hun gevoel. Ze voelen niet zoveel meer aan de binnenkant en zijn de connectie met hun hart kwijtgeraakt. Vaak kampen ze al jarenlang met fysieke en mentale klachten. Denk hierbij aan die onverklaarbare rugpijn of buikpijn die maar niet overgaat, het missen van zelfvertrouwen of zelfrespect en zich daardoor waardeloos voelen.

Alles wordt opgeslagen in je lichaam
Veel klachten zijn terug te leiden naar je chakra’s. Dit komt omdat alles wat je meemaakt wordt opgeslagen in je lichaam. Leuke situaties, maar ook pijnlijke gebeurtenissen worden als herinneringen opgeslagen in je onderbewustzijn en daarmee dus ook in je lichaam. Tijdens een sessie maak ik contact met de chakra’s en de informatie die ik hieruit haal is uniek. Het gaat veelal over waar mijn klant op dit moment mee zit, maar vaak ook over onverwerkte emoties en gebeurtenissen. Als deze niet verwerkt worden, dan uit zich dat uiteindelijk in het lichaam en krijg je fysieke of mentale klachten. Daarnaast zijn je chakra’s ook verbonden met belangrijke organen. Niet zo gek dat als het chakra niet goed werkt, de bijbehorende organen het ook niet super doen. Alles is met elkaar verbonden.

Chakra-journey

De laatste tijd krijg ik veel vragen van mensen die meer in contact willen komen met zichzelf en hun lichaam beter willen aanvoelen. Mensen die de shift willen maken van het hoofd naar het hart. Dat zette me aan het denken. Hoe mooi is het als je leert om je eigen chakra-systeem aan te voelen en te onderhouden, waardoor je in beter en blijvend contact komt met jezelf? Deze week lanceer ik een heel nieuw concept: de Chakra-journey. Ik leer je in 7 weken hoe je jouw chakra’s voor je laat werken, zodat jij beter gaat luisteren naar je eigen lichaam. Nieuwsgierig geworden? Wie weet is de Chakra-journey iets voor jou is.

Plan een vrijblijvende Clarity call om erachter te komen wat ik voor jou kan betekenen.

Liefs,

Beau