Alles is energie, want alles is constant in beweging. Dat betekent dat niets stilstaat. Wist jij dat alles een frequentie heeft? Razend interessant, want dat betekent dat we allemaal een trilling zijn.

Niet alleen onze lichamen, maar ook alles wat we denken, zeggen en voelen. Mensen zijn in staat om veel meer te voelen dan ze wellicht denken. In de geconditioneerde wereld waarin wij leven, zijn we er gewend aan geraakt om voornamelijk te luisteren naar onze mind. We bekijken situaties of gebeurtenissen vanuit ratio, omdat we simpel weg niet geleerd hebben te luisteren naar ons gevoel. Jammer, want ons gevoel zit in ons lichaam en geeft eerder signalen af dan onze gedachten.

Investeer in jezelf
Leuk! Maar hoe kom ik dan in contact met mijn lichaam? Daar zijn verschillende manieren voor. Onder andere door te mediteren, de natuur op te zoeken, te sporten of het doen van energie-oefeningen. Hiervoor gebruik je letterlijk je lichaam en maak je er ook echt contact mee. Het gaat erom dat je een manier vindt die past bij jou. Of dat nou door te wandelen of te mediteren is, dat is aan jou. De vraag is of jij bereid bent om tijd in jezelf te steken om in contact te komen met jezelf. Als je echt de tijd neemt voor jezelf, dan sta je jezelf ook toe om te helen.

Automatische piloot
Jouw lichaam kun je zien als een soort spons. Alles wat je hebt meegemaakt in je leven wordt opgeslagen in je lichaam. Je draagt het met je mee en dat kan enorm zwaar aanvoelen. Positieve en negatieve gebeurtenissen bepalen hoe je je voelt en gedraagt in het leven nu. Dat gebeurt veelal onbewust. De welbekende automatische piloot, 95% van alles wat we doen gaat automatisch. Je denkt er niet meer over na: Je doet het gewoon! Jouw verleden bepaalt jouw leven nu. Hoe je denkt, hoe je tegen het leven aankijkt, hoe je leven op dit moment is, enzovoorts. Gelukkig kun je hier altijd verandering in aan brengen en dat begint bij jou!

Energie is alles
Tijdens mijn coachings komen verschillende technieken terug. Energie speelt hierin altijd een belangrijke rol. Ik stem mij af op de energie van de ander en voel waar de blokkades in het lichaam zitten. Tijdens zo’n sessie worden mijn klanten ook bewust van deze blokkades. Vervolgens pakken we de blokkade aan bij de wortel. Een ondernemer die een traject bij mij volgt vertelde dat ze een lastig gesprek is aangegaan met haar moeder. Een gesprek dat ze nooit eerder heeft durven aan te gaan. Al na één sessie zo’n mooi resultaat. Dat bevestigd voor mij dat ik doe waarvoor ik op aarde ben. Ondernemers helpen een vrij en gelukkig leven, zonder angsten en dat gun ik jou ook!

Wil je meer weten over hoe ik te werk ga? Stuur me dan een bericht info@beaugunst.nl.