Wat als je al vanaf je pubertijd met klachten rondloopt in je onderbuik? Het overkwam Angela. Al van jongs af aan ervaarde zij extreem heftige pijnen in en rond haar buik. Angela kon ook niet meer genieten van seks. Het was gewoon te pijnlijk. Ze was ten einde raad en nam contact met me op.

Ze had mijn naam doorgekregen van een andere healer en benaderde me via Instagram. Angela heeft al sinds haar pubertijd last van hormonale klachten. Op jonge leeftijd kreeg ze de diagnose Polycysteus Ovearium Syndroom (PCOS), hierdoor groeien er cysten op de eierstokken en is er geen goede eisprong mogelijk. Voordat de diagnose gesteld kon worden bezocht Angela, net als ik verschillende gynaecologen. Uiteraard elk weer met een ander verhaal.

Verschillende klachten
Uit het laatste bezoek wat ze aan de gynaecoloog bracht, kwam naar voren dat haar bekkenbodem overactief en aangespannen was. De pijnlijke klachten in haar intieme zone waren volgens de gynaecoloog hiernaar terug te leiden. Ze vroeg zich af of ik haar kon helpen met haar klachten. Ik nam contact met haar op en stelde haar een aantal vragen over de klachten, haar leven, maar ook over de relaties die ze heeft gehad. Waarop Angela antwoorde dat ze een tijd lang in een toxische relatie had gezeten. Haar toenmalige partner ging regelmatig over haar grenzen heen. Ook op seksueel gebied, hierdoor kon ze niet meer genieten van seks.

Eerste en tweede chakra verstoord
Met toestemming van Angela tunede ik op afstand in op haar lichaam. Ik voelde heel duidelijk dat haar eerste en tweede chakra het zwaar te verduren hadden gehad. Het eerste chakra was uit balans en het tweede chakra was vervuild en beschadigd. Ik deelde mijn bevindingen met Angela en zij kon zich hierin vinden. Het contact voelde van beide kanten goed en we planden een healing in. Ter voorbereiding op de healing gaf ik Angela een oefening mee. Ik leerde haar hoe ze contact kon maken met haar tweede chakra en vroeg haar dit dagelijks te doen tot de dag voor de sessie.

Kosmische energie en voice healing
De dag van de healing was aangebroken. Angela kwam bij mij in de praktijk en ze vertelde me dat het al een stuk beter met haar ging door alleen al dagelijks in te tunen op haar tweede chakra. Er was veel naar boven gekomen. Uit haar relatie met haar ex, maar ook onverwerkte stukken uit haar jeugd. Ik begon de healing en reinigde haar eerste en tweede chakra met kosmische energie en maakte daarnaast ook gebruik van voice healing. Angela voelde hoe de energie weer door haar hele lichaam heen stroomde. Gedurende de sessie voelde ze zich steeds lichter worden. De balans in haar eerste twee chakra’s was hersteld. Ik rondde de sessie af en gaf haar nog een aantal tools mee om verder aan de slag te gaan.

Nieuw hoofdstuk
In de dagen en zelfs weken na de sessie heb ik prachtige berichten ontvangen van Angela. Het gaat heel erg goed met haar:

Wow! Wat een heerlijke energie heb ik nog steeds. Ik voel me zoveel lichter. Alsof ik nu alles los gelaten heb en nu zó vrij als een vlinder ben. Tijdens het journalen schreef ik letterlijk op: New chapter! Verschillende mensen hebben me complimenten gegeven over hoe erg ik aan het stralen ben en dat voel ik zelf ook nog steeds!

Afgelopen weekend was ik een avond bij mijn ouders en beste vriendin en nu pas realiseer ik hoe intens de shift is en hoeveel gelukkiger en liever ik ben voor mezelf!! Ik wil je nog een keer bedanken voor je werk het is écht magisch en ik ben je super dankbaar!”

X
Angela

Ontzettend dankbaar dat ik Angela zo goed heb kunnen helpen. Ze ervaart nauwelijks tot geen klachten meer in haar onderbuik en kan weer genieten van seks! Op de dagen dat ze last krijgt weet ze nu dat ze een stap terug moet zetten. Angela staat meer in contact met haar gevoel en durft daarnaar te luisteren en te handelen. Ze voelt zich rustiger en vrijer dan ooit tevoren.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Stuur me een bericht en dan plannen we een call in om te kijken waar je tegen aanloopt en ik geef je gelijk tips waarmee je aan de slag kunt.

Liefs,

Beau

*De in dit artikel gebruikte naam is fictief