Je kan nooit lekker gaan wanneer je een pad loopt dat niet voor jou bestemd is. Mijn leven voelde voor een lange tijd zo. Alsof ik continu tegen de stroming in aan het zwemmen was en alleen naar boven kwam om lucht te happen. Heel veel lucht. Zoveel ideeën, ambities, dromen en doelen. Allemaal verschillende dingen, dat lukt toch nooit om deze allemaal samen te brengen? Wil ik niet gewoon teveel? Als je zo denkt ga je erin geloven en ga je er naar leven en dat deed ik dus ook.

De afgelopen weken ben ik een soort stroomversnelling terecht gekomen. Af en toe knijp ik mezelf om er zeker van te zijn dat ik niet droom. Waarvan ik dacht dat het niet mogelijk was, lijkt nu het leven te zijn geworden dat ik leef. Als je me een beetje kent dan weet je dat ik een duizendpoot ben. Ik houd van afwisseling en bovenal van vrijheid. Het indelen van mijn eigen tijd op mijn eigen voorwaarden. Een baan van 9 tot 5 op een kantoor is het gewoon niet voor mij. Het heeft lang geduurd voordat ik dit ook echt zelf durfde te accepteren.

Lange tijd dacht ik, ondanks dat ik erg oplossingsgericht ben, behalve op het gebied van werk, in obstakels. Het leek wel alsof ik nergens echt paste. Iedere keer als ik weer ging solliciteren leek het gras groener aan de overkant. Eindstand blijk ik gewoon mijn grootste obstakel te zijn. Duh! Ik begon me steeds meer te realiseren dat ik niet in het plaatje paste dat ik zélf geschetst had. Ik was degene die mezelf had wijs gemaakt dat ik niet mijn eigen baas kon zijn. Een beperkende overtuiging dus. Ik ben de enige die mijzelf een beperking op kan leggen en niemand anders. Belangrijk detail: deze belemmerende overtuigingen ontwikkelen we in de loop van ons leven, maar meestal in onze jeugd.

Diep van binnen wist en voelde ik het natuurlijk allang, alleen durfde ik er niet in te geloven. Waarom niet? Omdat ik geen vertrouwen had en al helemaal niet in mezelf. Wat blijft er over als je geen vertrouwen hebt? Niet zoveel. Wederom een overtuiging. Het lukte me om deze te tackelen en uit mijn overtuigingssysteem en dus mijn onderbewustzijn te halen en daardoor ontstond er ruimte in mij. Nu ben ik sowieso niet het type dat gelooft in toeval en laat ik me leiden door mijn hart en de synchronisatie van het leven. Maar na het ontkrachten van deze hardnekkige overtuigingen gebeurde het ene magische moment na het andere. Als mens / ondernemer is het goed om meerdere bronnen van inkomsten te hebben. Dat geeft gewoon meer zekerheid. Naast dat ik werkzaam ben als healer, werk ik ook als presentatrice, voice-over en begin ik aan een nieuwe uitdaging als fitcoach bij Team Antonis. Een lang gekoesterde droom die werkelijkheid wordt. Mensen coachen en begeleiden op het gebied van voeding en sport. Dat waarvan ik voorheen dus dacht dat het niet mogelijk was, is nu realiteit geworden.

Op mijn 18e tikte ik zelf de 100kg aan. Ik wist dat het anders moest, dus begon ik met sporten en afvallen en beloofde mezelf het nooit meer zover te laten komen. Die belofte heb ik tot de dag van vandaag gehouden! Ik kijk er ontzettend naar uit om ook op deze manier mensen te coachen. Als geen ander weet ik hoe het is om niet lekker in je vel te zitten, daarnaast kan het proces van fit worden en afvallen ook behoorlijk eenzaam zijn. Soms heb je gewoon een stok achter de deur nodig en dat is wat ik kan zijn voor jou! Al velen gingen je voor!

Wil jij afvallen, spier opbouwen of gewoon lekkerder in je vel zitten? Laat mij jou helpen om jouw doel te bereiken of dat nu afvallen is, opbouwen van spieren of je gewoon fit wilt worden. Boek een vrijblijvende Clarity-Call in met mij en dan kijken we hoe ik jou verder kan helpen.

Liefs,

Beau