Als kind voelde ik me altijd al een beetje anders dan de rest. Zo was ik ontzettend gevoelig voor de energie van anderen. Ik kon letterlijk voelen wat zij voelden en nam dit ook over. Ook wist ik dat ik met mijn handen pijn weg kon halen en dit deed ik bij vriendjes en vriendinnetjes die hoofd – of buikpijn hadden. Het was voor mij de normaalste zaak van de wereld.

Tot in mijn tienerjaren hielp ik mensen in mijn directe omgeving af van hun pijn. Op mijn 17e besloot ik als militair aan de slag te gaan. Ik koos voor een medische functie en ging als medic aan de slag bij de Koninklijke Land– en Luchtmacht. Als ik er nu op terugkijk, dan realiseer ik me, dat ik ook in mijn militaire carrière, onbewust mijn gave heb ingezet. Als medic heb je een ondersteunde rol. Je draait onder andere mee met oefeningen van gevechtseenheden en bent er voor hen als ze je nodig hebben. Ik kan me nog heel goed herinneren dat er een militair langs kwam voor een controle. Aan alles voelde ik dat er iets niet klopte en dat we zo snel mogelijk naar het ziekenhuis moesten gaan.

Onzettend veel geluk
Het gevoel was zo sterk dat ik het niet kon negeren en we ook naar het ziekenhuis zijn gegaan. Achteraf bleek de militair een nog niet eerder geconstateerde hartafwijking te hebben. De arts in het ziekenhuis zei dat we niet veel later hadden moeten komen, want dan was het finaal mis gegaan. Ik realiseerde me dat de militair ontzettend veel geluk had en ik was blij dat ik naar mijn gevoel had geluisterd. Ik besefte toen alleen nog niet dat mijn intuïtie degene was die mij leidde. Er gingen een aantal jaren voorbij, waarbij meer van dit soort kleine mirakels de revu passeerden. Ik stond er niet bij stil en vond het normaal.

Mijn leven voorgoed veranderd
Na zeven mooie dienstjaren besloot ik om de militaire dienst te verlaten en ging ik studeren. Ik ging op in het leven en stond steeds minder in contact met mijn helende vermogen. Tot die ene zaterdagavond, op 4 januari in 2020. Deze dag heeft mijn leven voorgoed veranderd. Ik was onderweg naar een afspraak en werd geschept door een auto. Ik weet nog steeds niet hoe het kan, maar ik ben er zonder kleerscheuren vanaf gekomen. Mijn fiets was kapot en ik was bont en blauw en had overal pijn. De volgende dag realiseerde ik me hoeveel geluk ik had gehad. Het had heel anders kunnen aflopen. Dat zorgde voor een paniekaanval. Ik begon te hyperventileren en voor ik het wist gingen mijn handen aan de slag voor mij. Ze gingen naar alle plekken waar ik pijn had en ik voelde hoe de pijn eruit gezogen werd. Na een week lang mezelf elke dag healen, waren de pijn en de blauwe plekken zo goed als weg. Ik was ontzettend verbaasd. Als ik een blauwe plek heb, duurt het vaak weken voor deze weg is.

Zielsmissie tot uiting
De aanrijding heeft ervoor gezorgd dat ik mijn ogen heb geopend en ben gaan staan voor mijn zielsmissie. Diep van binnen wist ik altijd al dat dit het pad was voor mij. Het werd alleen tijd om er nu ook naar te handelen en blijkbaar had ik dus die harde ‘wake-up call’ nodig. Healing heeft nu weer een prominente plek in mijn leven gekregen. Ik besef me dat dit mijn gave én missie is! Ik heal mijn medemens en wanneer ik het nodig heb, ook mijzelf. Sinds ik me heb overgeven aan dit pad, voel ik dat de kracht in mij en mijn handen steeds sterker wordt. Ik vertrouw volledig op de guidance van mijn gidsen en de kosmos. Mijn werk heb ik nog nooit zo leuk gevonden en ik ben dankbaar dat ik dit mag doen. Ik kijk ontzettend uit naar alle mensen die ik nog mag en ga helpen. Ook wil ik mijn klanten bedanken voor hun vertrouwen en openheid en het feit dat ik onderdeel mag zijn hun eigen healingsproces.

Wil jij weten wat healing voor jou kan doen? Plan dan een vrijblijvende Clarity-Call in met mij en ik spreek je snel

Liefs,

Beau